analytics

Sfaturi de care trebuie sa tii cont atunci cand iti construiesti un website

Website-ul este prezentarea online a oricarui business. Cum majoritatea oamenilor au ajuns sa petreaca ore intregi, in fiecare zi, navigand pe internet, modul in care arata website-ul unei companii, modul in care functioneaza si calitatea informatiilor pe care le ofera sunt esentiale.

Daca vrei sa iti construiesti un website, este bine sa tii cont de urmatoarele sfaturi:

1. Ai in vedere motivul pentru care iti doresti un site! Vrei sa vinzi? Vrei sa iti prezinti business-ul? Vrei sa devii cunoscut? In functie de raspunsurile la aceste intrebari vei putea lua decizii privind modul in care vei investi in promovare si in imagine.

2. Focuseaza-te pe mobil! Majoritatea vizitatorilor vin de pe telefoane mobile sau tablete. Tocmai de aceea, website-ul trebuie sa fie bine optimizat pentru mobil, oferind o experienta cat mai placuta.

3. Inspira-te! Este bine sa te inspiri. Nu este bine sa copiezi alte idei, insa este bine sa te inspiri si sa iei ceea ce este mai bun de la cei care au deja succes. Sunt o multime de branduri globale cu site-uri de succes, de la care poti prelua cele mai bune idei.

4. Asigura-te ca site-ul este rapid! Oricat de frumos ar fi un site si oricat de bune ar fi informatiile pe care le ofera, acesta nu va fi de succes daca nu este suficient de rapid. In 2020 concurenta este foarte mare iar volumul de informatii este urias. Daca nu te asiguri ca site-ul se incarca rapid, sunt mari sanse ca vizitatorii sa plece si sa caute ceea ce ii intereseaza in alta parte.

5. Acorda atentia cuvenita continutului. Articolele de blog, descrierile de produse, imaginile, informatiile despre firma si in general, toata informatia de pe website, fie ca este video, text sau sub forma de imagine, conteaza enorm. Acorda atentia necesara continutului si asigura-te ca este de cea mai buna calitate. Cel mai indicat este sa angajezi un copywriter care sa te ajute cu redactarea unui continut foarte bun. Este indicat sa ai mereu un continut fresh si sa aduci informatii noi, de interes pentru potentialii tai cititori.

Un site nu este doar o pagina de prezentare, ci este un instrument de comunicare cu eventualii clienti. Tocmai de aceea, este bine sa te asiguri ca il folosesti strict pentru asta: pentru a comunica foarte bine cu persoanele carora te adresezi.

Partajează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.