social-media

De ce este bine sa ai afacerea prezenta in social media?

Daca ar fi sa compari un business din 2020 cu un business similar din 2000, diferentele ar fi colosale. In 2020, aporoape orice business are o concurenta redutabila, ceea ce ii face pe cei care il conduc sa gaseasca solutii cat mai inovative pentru a atrage clientii. De asemenea, in 2020 nu mai exista niciun business de succes care sa nu fie prezent online.

Este suficienta prezenta online pentru o promovare eficienta?

Nu! In urma cu 20 de ani, prezenta online printr-un site web era suficienta pentru a-i atrage pe toti cei care foloseau internetul. Astazi, mai bine de jumatate din populatia Romaniei este prezenta pe internet si stiu exact ce cauta atunci cand doresc un produs sau un serviciu. De cele mai multe ori, au de ales intre sute de website-uri similare, asadar, pot sa caute acel furnizor de servicii care le poate oferi preturi bune, produse de calitate si o comunicare cat mai placuta.

Social media, secretul succesului in 2020

Daca iti doresti un business de succes, unul dintre cele mai eficiente instrumente pe care le ai la indemana este social media. Facebook, Instagram, Youtube si mai nou Tik Tok, reusesc sa faca diferenta si sa atraga mult trafic relevant. Daca vrei sa fii mereu cu un pas in fata concurentilor, este bine sa ai cont pe absolut toate retelele de socializare relevante si mai mult decat atat, sa fii activ.

Pictograma, App, Reţele, Internet, Sociale

Activitatea in social media iti poate oferi o serie de avantaje:

  • Te ajuta sa comunici mai bine cu clientii si cu potentialii clienti, preluand inclusiv parerile si recomandarile acestora;
  • Te ajuta sa creezi o comunitate in jurul produselor si serviciilor pe care le oferi;
  • Este cea mai buna varianta prin care poti lansa produse noi;
  • Este cea mai buna varianta prin care poti cere un feedback asupra unui produs;
  • Este o solutie destul de ieftina prin care iti poti promova business-ul.

Este adevarat ca promovarea online nu inseamna doar social media, insa retelele de socializare reprezinta unul dintre cele mai puternice instrumente online. Tocmai de aceea, nu trebuie sa le neglijezi.

Partajează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.