Cum verifici daca un site foloseste WordPress?

Publicitate online. SEO. Promovare Seo. Creare site web. Optimizare Site

Cum verifici daca un site foloseste WordPress?

16/03/2018 WordPress 0
isitwp-cautare

Atunci cand evaluez un site, cand ii fac o verificare seo, in primul rand vreau sa stiu pe ce platforma este siteul facut, daca este mobile-friendly, etc. Si primul pas este sa verific daca siteul este facut pe platforma WordPress, platforma care din 2003 (de cand a fost realizata) este intr-o continua crestere si dezvoltare. Dupa cum veti observa in Infograficul de mai jos, WordPress detine monopol, cu aproximativ 60% siteuri realizate pe aceasta platforma.

Inainte de a vedea infograficul, va ofer o unealta extrem de rapida si usor de folosit, prin care testati daca un site este realizat in WordPress, sau nu:

https://www.isitwp.com/

Introduci siteul pe care vrei sa il verifici si apesi pe butonul LOOK UP, iar rezultatul apare imediat:

isitwp-cautare

Imediat ce ai introdus domeniul, aflii daca acesta foloseste WordPress (apare un smiley interesant) si module folosite, precum si alte detalii referitoare la siteul respectiv. Folositi aceasta unelta cu incredere!

maximpromotion-isitwp-cautareSi acum, BONUS – acest infografic extrem de interesant, care prezinta cat de important este WordPress si cat de utilizat este in intreaga lume!

Partajează

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.