Cele mai bune trucuri în materie de SEO

Publicitate online. SEO. Promovare Seo. Creare site web. Optimizare Site

Cele mai bune trucuri în materie de SEO

05/08/2019 Blog SEO 2
promovare_seo

Am analizat articolele cu cel mai mare trafic pentru a descoperi secretele succesului lor. Aplicați aceste sfaturi SEO simple pentru creșterea rapidă a  blog-ului sau a site-ului dumneavoastră!

 • Optimizați și comprimați imaginile pentru un timp de încărcare mai  rapid. Utilizați Photoshop sau instrumente cum ar fi TinyPNG, ImageOptim, Kraken.Test  
 • Aflați unde își plasează concurența site-urile și comparați viteza de încărcare. (WebhostingHero și Pingdom vă vor ajuta.)
 • Scrieți un CTA unic în titluri și în eticheta titlului paginii dvs. Fiți atenți la titlurile concurenților dvs. atunci când obțineți rezultatele introducerii cuvintelor cheie în motorul de căutare. Veți înțelege, de asemenea, ce tipuri de posturi sunt cele mai populare.
 • Descrieți descrierea meta cu call to action.  Cel mai bine este să-l limitați la 117 caractere, astfel încât utilizatorii de telefoane mobile să poată vedea descrierea  completă.
 • Analizați conținutul paginilor concurenților dvs., inclusiv cuvintele  pe care le folosesc. Trebuie să utilizați toate cuvintele relevante pentru chestionarea utilizatorului. Un răspuns cuprinzător va fi întotdeauna recompensat.
Imagini pentru seo
 • Creați conținut de înaltă calitate, bine cercetat, cu date și imagini explicative. Nu va fi ușor să vă faceți simțit prin marketingul de conținut dacă scrieți caracteristici scurte. În această nișă, lungimea posturilor este foarte importantă și fiecare trebuie să adune până la un minim de 4.000 de cuvinte. Actualizați-vă conținutul astfel încât acesta să rămână întotdeauna proaspăt și actual.
 • Ghidați utilizatorul cu înțelepciune. Țineți cont de obiectivele dvs. atunci când scrieți fiecare post. Dacă obiectivul dvs. este de a vinde ceva, creați un tunel de vânzări și încercați chiar și opțiunile cele mai absurde. Uneori succesul vine de unde vă așteptați cel puțin.
 • Nu vă relaxați prea mult în ceea ce privește promovarea postărilor dvs. Backlink-urile sunt încă relevante! Chiar dacă ați devenit expert și blogul dvs. are un clasament imens de trafic, trebuie să continuați să vă construiți parteneriate cu alți bloggeri, să acordați interviuri, să comentați alte posturi din grupurile tematice și comunitățile din LinkedIn, GrowthHackers. Aceasta este o afacere, iar regulile sunt aceleași pe tot parcursul. Ai nevoie de echipă și ai nevoie de asistenți.
 • Concentrați-vă numai pe sursele de trafic funcționale. Nu vă epuizați energia făcând totul odată. Aflați care este publicul dvs. țintă și jucați-vă cu asta.
 • Investiți bani în viitorul dumneavoastră. Imagini plătite sau personalizate și setul de instrumente SEO – trebuie să plătiți pentru tot, și este absolut normal.
 • Utilizați link-uri de ieșire! Nu trebuie să vă fie deloc teamă să vă referiți la alte blogguri sau influenceri din aceeași nișă cu a dumneavoastră. Ajutați oamenii să găsească răspunsurile la întrebările lor direct pe pagina dvs. Acesta va fi primul pas spre construirea unei relații reciproc avantajoase.

Fii tu însuți. Ne iubim individualitatea și idealizăm experții, dar aceștia sunt aceiași oameni care tocmai și-au început cariera cu ceva timp în urmă. Faceți greșeli și mergeți înainte și învățați că munca grea va fi întotdeauna recompensată, indiferent de obstacolele cu care vă confruntați.

Partajează

 

2 răspunsuri

 1. […] cum am amintit, merita tot efortul. SEO viitorului va elimina, insa, o buna parte din tehnicile clasice folosite de expertii din domeniu. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.