promovare_maxima_site

Ce este SEO?

Definitie Search Engine Optimization

Promovare maxima va ofera informatiile de care aveti nevoie pentru a face ajustarile site-ul Dvs. imediat, ajustari ce ajuta la imbunatatirea site-ului in clasamente, precum si beneficiul cresterii organice (prin trafic cautari).

Search Engine Optimization sau SEO  (vezi aici un ghid SEO la care a contribuit echipa mea) este pur si simplu actul de „manipulare” a site-ului Dvs., pentru a fi usor accesibil in cautari (pe motoarele de cautare, gen Google, Bing, Youtube, etc.), astfel incat sa fie rapid indexat si urcat in clasament.

promovare_maxima_site

Ce sunt robotii paianjen?

Motoarele de cautare folosesc „roboti paianjeni” care pot verifica milioane de pagini web foarte repede si, de asemenea pot sorta aceste pagini dupa relevanta si continut. O pagina este indexata rapid si va fi in top, atunci cand robotii gasesc continut corespunzator pe site-ul analizat. Arta si stiinta de a intelege modul in care motoarele de cautare identifica paginile care sunt relevante, prin „cuvantul cheie” cautat de un vizitator si elaborarea strategiilor de marketing bazate pe acest lucru, poarta denumirea de optimizare pe motoarele de cautare.

Motoarele de cautare

Motoarele de cautare ofera „mecanismul” cel mai rentabil de promovare a afacerilor, astfel ca optimizarea pe motoarele de cautare ofera cea mai buna forma de publicitate, prin publicitatea on-line, e-mail marketing, buletine de stiri, marketing afiliat, campanii digitale, promotii, etc.

Partajează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.