5 secrete pentru un content SEO perfect in 2019

Succesul unui website este dat, in general, de continutul pe care il ofera cititorilor. Daca este un continut bun, bine optimizat pentru motoarele de cautare si foarte bine structurat, sunt toate sansele ca succesul sa apara intr-un timp scurt. Daca vrei sa scrii bine pe site-ul tau, iata cateva secrete pe care trebuie sa le stii:

  1. Inainte de a scrie incearca sa raspunzi la cateva intrebari: cine sunt cei care citesc continutul pe care il oferi, care este informatia de care au nevoie, de ce au nevoie de acea informatie si mai ales, care sunt cuvintele cheie pe care le cauta atunci cand cauta acea informatie? Va trebui sa acorzi atentie analizei audientei, keywordurilor si titlurilor pe care trebuie sa le ai pentru a avea succes.
  2. Focuseaza-te pe structura textului. Acesta trebuie sa fie foarte usor de citit, ceea ce inseamna ca are nevoie de multe titluri, subtitluri, cuvinte bolduite s.a. Ideea principala este aceea de a fi parcurs foarte usor de catre cititori.
  3. Scrie mult. Nu te limita la a scrie texte de 4-500 de cuvinte. Daca gasesti un subiect pe care il poti aprofunda incearca sa scrii peste 2000 de cuvinte. Vei descoperi ca Google acorda o valoare foarte mare textelor mari.
  4. Nu neglija viteza paginii! Paginile de pe site-ul tau trebuie sa se incarce rapid. Majoritatea cititorilor nu asteapta mai mult de 5-6 secunde pentru incarcarea unui site. Daca depasesti acest interval, s-ar putea sa pierzi o multime de potentiali clienti.

5. Investeste in partea vizuala a articolelor! Textul este important, insa imaginile sunt si ele importante. Investeste in partea vizuala a textelor si asigura-te ca fiecare are imagini relevante care sa surprinda esenta informatiei pe care o oferi.

In general, atunci cand scrii un text pe care il doresti citit trebuie sa il scrii din pozitia expertului. Incearca sa scrii doar informatii pe care esti 100% stapan iar daca nu esti stapan pe ele, incearca sa faci un research foarte bine pus la punct. Redactarea unui articol bun s-ar putea sa iti ocupe destul de mult timp, insa partea buna este ca odata ce l-ai scris, acesta iti poate aduce o multime de beneficii.

Partajează

One thought on “5 secrete pentru un content SEO perfect in 2019

  • Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.